A hagyomány újraéled: balatoni vitorlázás

Kiváló élmény a balatoni vitorlázás
Kiváló élmény a balatoni vitorlázás

A magyar tenger nemcsak a fürdésről, a napozásról vagy az éjszakai életről szól. Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a balatoni vitorlázás nyújtotta lehetőség kihasználása. Amióta megnőtt a kikötőkben elvégzett befektetések száma, egy régi hagyomány kelt újra életre.

Amennyiben úgy dönt, hogy Balatonfüreden töltené a nyaralását és kipróbálna valami újat, érdekeset, megtalál minket a Balatoni Hajózási Zrt. kikötőjében. Itt minden szükséges szolgáltatást is megtalál, hogy a nyaralás teljesen a kikapcsolódásról szóljon.

A balatoni vitorlázás bérlése történhet kapitánnyal vagy kapitány nélkül, a döntés az Önök kezében van. Abban biztos lehet, hogy kapitányaink a megfelelő szaktudással és tapasztalattal bírnak, így a legnagyobb biztonságban érezhetik ügyfeleik magukat.

Ha rossz idő van, akkor garantáljuk a balatoni vitorlázás kivitelezését egy későbbi alkalommal, ugyanazon szezonban. Nem kockáztatunk, vendégeink biztonsága nagyon fontos számunkra. Ha felejthetetlen élményre vágyik, forduljon bátran hozzánk!

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.