Aquasana vízszűrő a háztartásban

Tiszta víz

Évek óta képviseljük az amerikai Aquasana víztisztító modelleket a magyar piacon. Nagyon jó teszteredményei vannak a berendezésnek, és ennek is köszönhető, hogy egyre népszerűbb hazánkban.

Ez a fajta vízszűrő ár/érték arány az egyik legjobb, tehát méltán vívta ki vezető pozícióját. Egyre több emberben tudatosodik, hogy beleunt az ásványvizes palackok cipelésébe és beszerzésébe, amivel csak az ivóvize megoldott. Ugyanis kevesen használják ezt a vizet főzéshez, pedig ide is jó minőség kellene.

Az igaz, hogy a klór legnagyobb része tíz perc forralás után elillan, de a vízkő és egyéb anyagok ugyanúgy benne maradnak a főzés után is. Ezért tökéletesebb megoldás egy vízszűrő beszerzése, hiszen az így nyert víz bármire használható és emellett, tiszta.

Külön vásárolható a zuhanyhoz használatos szűrő is, amely lehetővé teszi, hogy zuhanyzás közben sem kelljen a kifolyó vízből belélegezni a klórt, ami ráadásul még a bőrt és a hajat is szárítja. A két szűrő együtt megvásárolva, kedvezményes árban kapható.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.