A citromsav antioxidáns hatású

Citromsav az ételek ízesítéséhez

Rendkívül olcsó és nagyon kellemes ízeket érhetünk el az ételeik elkészítése közben. A citromsav kellemesen savanykás aromát fog produkálni, hogyha felhasználjuk hozzávalóként lekvárokban, süteményekben.

Erős antioxidáns, ezért frissen tartja a gyümölcsöket is, nem kell számolni a barnulás okozta minőségvesztéssel. A gluténmentes étrendbe jelentős szerepe van, mivel az ízesítésével helyettesíthetőek olyan alapanyagok, amelyek hozzáadott cukrokat és szénhidrátot tartalmaznak.

Az ma már csak tévhit, hogy ami finom az hizlal. Rengeteg olyan lehetőség áll a rendelkezésünkre, úgy mint a citromsav, amelyekkel kiválthatóak a mesterséges adalékanyagok. Ön is sokkal szívesebben fog olyan ételeket fogyasztani, aminek ismeri minden alapanyagát és tudja, hogy nem tartalmaznak kémiai ízfokozókat, meg mindenféle káros színezéket.

A citromsav mellet, sok olyan hozzávalót talál a webáruházunkban, amelyek kellemes ízt kölcsönöznek a süteményeknek is. Kötelességünknek érezzük elérhetővé tenni mindenkinek az egészséges életmódot biztosító alapanyagokat.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük