A változókori hőhullámok fokozott kezelése

Változókori hőhullámok

A test öregedésével egyre több kellemetlenség nehezíti meg a mindennapokat. A nők esetében ez kétségtelenül a menopauza időszaka, ami sok panaszra adhat okot. Ilyen problémát jelentenek a változókori hőhullámok is, hiszen ezek előfordulása rendkívül gyakori.

Sok nő annyira egyértelműnek veszi, hogy ilyen panaszokkal már nem is fordul az orvosához. A változókori hőhullámok kiváltó oka a hormonális egyensúly felborulása, még pontosabban az ösztrogén és progeszteron szint csökkenése. Az egyensúly visszaállítására fejlesztették ki a Wise Tree Naturals kutatói a ciklusbarát krémet és étrend kiegészítőt.

Mit lehet tenni ha már úgy beragadt a fülzsír hogy otthon nem tudja kiszedni?

Árvai Barta magánklinika
Árvai Barta magánklinika
A fülzsír állandóan képződő zsíros massza, ami olykor sok kellemetlenséget tud okozni. Védelmet biztosít, de ha megtapadnak benne a baktériumok, akkor komoly gyulladáshoz is vezethet. A fülpiszkálón kívül, érdemes a fülgyertyázás mellett dönteni, ha szeretnénk megszabadulni a fülzsírtól. Ha az otthoni fülgyertyázás már nem működik, akkor érdemes segítséged kérni, hiszen a magánrendelők (például az Árvai Barta magánklinika) rendelkeznek olyan eszközökkel, amivel ez a probléma percek alatt orvosolható. Az Árvai Barta magánklinika nemcsak sebészeti kezelést javasol, hanem konzervatív megoldásokat is. A gyermek és a felnőtt fül-orr betegségeket külön kezelik, így minden korosztály megtalálja a számításait.

Információt tartalmaznak a homeopátiás szerek

Homeopátiás szerek
Homeopátiás szerek

A homeopátia a XVIII században született Németországban. Tény, hogy akkoriban még közel sem volt ennyiféle gyógyszer, mint napjainkban. A feltaláló vegyész abból a megfigyelésből indult ki, hogy némely szerek ugyanazt a tünetet produkálják, mint némely betegségek, így született meg a homeopátiás szerek elmélete, majd gyakorlata.

Azóta világszerte elterjedt ez a gyógyítási módszer, noha sokan vitatják eredményességet. Ugyanígy sokan kedvelik is, hiszen csak a hatóanyag információja kerül a szervezetbe, ezt arra késztetve, hogy maga dolgozzon a problémán.

Az egészséges étkezés alapjai

A zöldségek az  egészséges étkezés  alapjai
A zöldségek az  egészséges étkezés 
alapjai

Ön is szeretne egészségesebben étkezni, de nem tudja hol lenne jó kezdeni? Az egészséges étkezés alapjai valójában nagyon könnyűek, azonban mint minden kezdet vagy váltás ez is egy hosszabb folyamat része.

Amikor egészséges étkezésről beszélünk egy tudatosabb táplálkozás kialakítása a cél, amiben fontos szerepet játszik néhány alapvető élelmiszer, mint a karfiol, ami a zöldségek közül is az élen szerepel.

Varikoflex balzsam a visszeres lábra

Vadgesztenye, a Varikoflex balzsam fő összetevője
Vadgesztenye, a Varikoflex balzsam fő összetevője

A visszeres végtagok egyáltalán nem kozmetikai problémát jelentenek, annak ellenére, hogy sokan így gondolnak rá, hanem egy súlyos érrendszeri betegséget, ami abban az esetben, ha elhanyagolják, komoly szövődményekkel is járhat. A webáruházunkban megvásárolható termékek mind természetes alapanyagokból készülnek, ilyen például a Varikoflex balzsam is, ami egyre népszerűbb a visszeres gondokkal küszködő betegek körében, mindez nem véletlenül. Ennek a balzsamnak a fő alkotóeleme a vadgesztenye, ami egy nagyon értékes gyógynövény.

Az örök fiatalság forrása: a yam gyökér kivonat

yam gyökér kivonat
yam gyökér kivonat
A yam gyökérről eddig még sokat nem lehetett hallani, pedig Kínában lassan kétezer éve használják. A fiatalság forrásaként is szokták emlegetni. A keményítős zöldségnövény főzve, pürésítve, sütve fogyasztják, de nagyon sok országban krumpli helyett is használják. Liszt is készíthető belőle, így nagyon finom kenyér és sütemény alapanyaga.

A yam gyökér kivonat legfontosabb hatóanyaga a béta-karotin és a dioszgenin. Ezek összesen a progeszteron hormon előállításáért felelősek. Ennek köszönhetően, egyensúlyba hozza a hormonháztartást, ami főleg a nők esetén jelent nagyobb problémát.

Egészséges Stevia édesítő rendelés

Stevia édesítő rendelés
Stevia édesítő rendelés

Manapság gondot jelent a túlzott mennyiségű cukornak a bevitele. Bármennyire is próbáljuk mellőzni, számos élelmiszer összetevői között megtaláljuk. Ezért nem árt csökkenteni a boltból vásárolt félkész ételeket. A cukorpótló jó ötlet, de sajnos azok sem mind mondhatóak egészségesnek, azonban az édesítőszerek színes palettáján természeteseket is találunk. A Stevia por vagy Stevia szirup egészséges alternatíva. Hazánkban a Stevia édesítő rendelés interneten keresztül is lehetséges. A Stevia cseppek több szempontból is jobbnak bizonyulnak, mint a cukor vagy egyéb édesítőszerek.

Könnyen fogyni már lehetséges

Könnyen fogyni
Könnyen fogyni

Sok ember, sajnos a fogyókúra segítségével sem képes megszabadulni a súlyfeleslegtől. Könnyen fogyni nem egyszerű, hiszen mindenkinek különböző az anyagcseréje, van akinek gyorsabb, van akinek lassúbb. A fogyókúra első szakászában, az eredményesség érdekében le kell mondani az édességekről, az olyan ételekről amelyeknek magas a szénhidrát tartalmuk. A súlyvesztésben sokaknak nem a diéta jelenti a legnagyobb megterhelést, hanem a mozgás, hiszen manapság, a modern technológiának köszönhetően, az emberek elkényelmesedtek.

Erdélyi méhpempő mellett érdemes dönteni

Jó választás az Erdélyi méhpempő
Jó választás az Erdélyi méhpempő

A méhek garatmirigy váladéka a méhpempő. Számos vitamin és aminosav tartalma miatt, a mindennapjaink elengedhetetlen táplálék kiegészítője az Erdélyi méhpempő. Miért is fontos azoknak a termékeknek a származási helye, amelyek gyógynövény alapú készítmények?

Miért javasolt az Erdélyi méhpempő megvásárlása? Mivel a méhpempő készítéséhez elengedhetetlen a virágokon és növényeken található pollen, ezért ha azok szennyezett környezetben találhatóak, akkor az abból készített termékek sem nevezhetőek maximálisan pozitív hatásúaknak.

FUE hajbeültetés esetén várható eredmények

FUE hajbeültetés esetén
FUE hajbeültetés esetén

A hajbeültetést mindig szakorvosnak kell elvégeznie, hiszen ő tudja pontosan elhatározni azt, hogy melyik lenne a legjobb adóhely a problémás kopaszodó terület kezelésére. A beavatkozás nem vesz igénybe sok időt, és a felépülés is rövid időn belül megtörténik, alig 2 héten belül. A hajbeültetést többféleképpen is el lehet végezni. A FUE hajbeültetés esetén kézzel vagy géppel is dolgozhat az orvos, annak megfelelően, hogy ő mit lát jobbnak. A gépi kivitelezés esetén egy speciális körkést alkalmaznak, amellyel könnyedén és egyenként távolítják el a hajtüszőket.

Egészséges gluténmentes élelmiszerek

Egészséges gluténmentes élelmiszerek
Kiváló gluténmentes élelmiszerek

Egyre többen lesznek érzékenyek az élelmiszerekben található összetevőkre. Ez igen megnehezíti számukra az étkezést, hiszen vannak olyan vegyületek, amelyek szinte minden ételben megtalálhatók. A gluténérzékenyek például nem fogyaszthatnak hagyományos kenyeret, mivel a liszt glutént tartalmaz.

Kenyér nélkül viszont elképzelhetetlen az élet. Az ilyen betegségben szenvedők számára megoldást jelent a gluténmentes élelmiszerek fogyasztása. Sok esetben viszont igen nehéz hozzájutni az effajta ételekhez.

A penészmentesítő készülék igen hatékony

Penészmentesítő készülék az egészséges otthonért
Penészmentesítő készülék az egészséges otthonért

A penész kialakulásának fő oka a levegő magas páratartalma. Ezt legtöbbször a modern nyílászárók okozzák, amelyek szinte hermetikusan zárják le a szobákat, így a meleggel egyetemben, a pára sem szökhet meg.

A nedves fal és a párás levegő ideális környezet a penészgombák elszaporodására, így hamar megtelhet velük a fal, a bútorok oldala, amit nehezen és csak ideiglenesen lehet eltávolítani. Legjobb megoldás a penészmentesítő készülék, ami a penész kialakulásának okát, vagyis a magas páratartalmat szünteti meg.

Jó eredmények a futócipő teszten

A futócipő teszt válaszokkal szolgált
A futócipő teszt válaszokkal szolgált

Az olyan futóversenyek, amelyek akadályokkal vannak nehezítve, jól ki kell választani a megfelelő cipőt, hiszen a legtöbb esetben szintkülönbséggel, sárral és egyéb nehézségekkel is szembe kell nézni a verseny alatt. A futócipő teszt megmutatta, hogy a MUDClaw modell kiváló választás egy ilyen versenyhez. Még a nehézségéről és kellemetlen akadályairól híres Spartan Race-en is jól helytállt, ami azt jelenti, hogy érdemes beszerezni egy pár ilyen lábbelit, a gyakorlatilag bármilyen embert és cipőt mindennél jobban igénylő versenyre.

Edzés Czanik Balázzsal

A fitness rendkívül egészséges
A fitness rendkívül egészséges

Az otthoni edzés kedvelői jól ismerhetik Czanik Balázs nevét, aki ma már egyet jelent a capoeira aerobik, gyakorlatilag bárki által gyakorolható edzésformával. A fitnesz terén rendkívül népszerű edző több dvd-t is kiadott már pályafutása során, így többféle nehézségi szint közül válogathatnak azok, akik fitness programok követésével szeretnének az egészségesebb mindennapok érdekében tenni. A capoeira aerobik rúgásokkal kombinálja a hátmunkát, így a láb és a csípőizmokban garantált lesz az izomláz az edzéseket követően.

 

Egészség és intim higiénia

Az egészségre figyelni kell
Az egészségre figyelni kell

Nőként nemcsak a rendszeres mellvizsgálatra, vagy a szűrővizsgálatokon való megjelenésre ajánlott odafigyelni, hanem az intim higiéniára és ezen területek egészség megőrzésére is. A téma minden nő számára aktuális lehet, hiszen elég csak egy antibiotikumos kúra, vagy a nem megfelelő tisztálkodó szerek használata és máris szembesülhetünk a gombás fertőzések kellemetlenségeivel. Az égető, viszkető érzéssel minden nő találkozott már élete során és sajnos tény, hogy a gyógyulás korántsem olyan gyors, mint ahogy felüti a fejét a baj.