Erdélyi méhpempő mellett érdemes dönteni

Jó választás az Erdélyi méhpempő
Jó választás az Erdélyi méhpempő

A méhek garatmirigy váladéka a méhpempő. Számos vitamin és aminosav tartalma miatt, a mindennapjaink elengedhetetlen táplálék kiegészítője az Erdélyi méhpempő. Miért is fontos azoknak a termékeknek a származási helye, amelyek gyógynövény alapú készítmények?

Miért javasolt az Erdélyi méhpempő megvásárlása? Mivel a méhpempő készítéséhez elengedhetetlen a virágokon és növényeken található pollen, ezért ha azok szennyezett környezetben találhatóak, akkor az abból készített termékek sem nevezhetőek maximálisan pozitív hatásúaknak.

Hiszen a szmog, a különböző káros anyagok felszívódnak a növények sejtjeibe is és fogyasztásuk által a szervezetünket is szennyezzük vele. Erdélyi méhpempő gyártóinak célja az volt, hogy a lehető legvédettebb és tisztább területekre költöztessék be méhcsaládokat, ezáltal a tökéletes, valóban hatásos propolisz, méz, illetve méhpempő állítható elő.

Annak érdekében, hogy valóban jót tegyünk a szervezetünkkel, nagyon fontos szem előtt tartani az általunk fogyasztott készítmények származási helyét, valamint azok előállításának körülményeit.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük