Fontos a méhpempő hűtése

Méhpempő termelés
Méhpempő termelés

Fontos volna, hogy egészségünkkel törődjünk, hiszen amikor ebben valamilyen törés áll be, akkor már sokkal nehezebb helyrehozni a bajt. Ezt már nagyon régóta tudják, hiszen nem véletlen, hogy a keleti gyógyászat a megelőzésre fekteti a fő hangsúlyt.

Éppen ezért jó, ha minél több természetes anyagot használunk és odafigyelünk az egészségünkre. A méhészeti termékek kiemelten fontosak, ezért a méhpempő hűtött kiszállítással kerül a vásárlókhoz.

Ugyanis hűtött állapotban tudja megőrizni azokat a jótékony tulajdonságokat, amelyek az erejét adják. Télen is a méhpempő hűtött kiszállítással kerül a fogyasztók elé, noha ilyenkor ez nem akkora gond, mint nyáron, illetve amikor magasabb a hőmérséklet.

A hűtés azért fontos, mert olyan anyagról van szó, aminek az összetételén a hőmérséklet és az oxidatív folyamatok valamennyit változtatnak. A méhpempőt a méhkirálynő számára termelik, aki azonnal elfogyasztja. Mivel a méhpempő hűtött kiszállítással történik, így lehetőség van arra, hogy az anyagban csak minimális változások álljanak be. 

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.