Kapható méhpempő több féle kiszerelésben

Mézgyüjtés
Mézgyűjtés

A méhpempő értékét egyedi összetételének, magas tápértékének és bioaktív hatóanyagainak köszönheti. Éppen ezért vásárlás után is gondozni kell, hiszen fontos volna megőrizni egyedi hatóanyagait. A méhpempő több féle kiszerelésben kapható, hiszen az volna a cél, hogy minél frissebb hatóanyagot juttassunk a szervezetünkbe.

Nyilván nem tudjuk mindennap a friss anyagot beszerezni, de a hűtőszekrénynek köszönhetően, néhány hétig tárolható ez a kivételes anyag. Az is kérdés, hogy a családban hányan fogyasztják, hiszen ha többen, akkor érdemes nagyobb kiszerelést vásárolni.

Mivel a méhpempő használata nem folyamatos, ugyanis használat közben ajánlott szüneteket tartani, így érdemes átgondolni, hogy mekkora az optimális mennyiség, amit rendelni ajánlott. Éppen ezért létezik méhpempő több féle kiszerelésben.

Igaz, hogy arányait tekintve a nagyobb csomagok valamennyivel kedvezőbb árúak, de nem érdemes túlvásárolni magunkat. Weboldalunkon az is megtalálható, hogy kinek mekkora az ajánlott mennyiség fogyasztása. 

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.