A mobilbarát webáruház készítés előnyei

A mobilbarát webáruház

Egy mobilbarát webáruház készítésén gondolkodik? A Minibolt webáruházai már mobilbarát megjelenéssel készülnek extra költségek nélkül! Miért jó egy mobilbarát webáruház? A mobilbarát webáruház mobilon és tableten is élvezhető, nem kell jobbra-balra görgetni, nem kell nagyítani.

Aki webáruház készítésen gondolkodik, mindenképpen tanácsos figyelembe venni a mobilbarát webáruház készítés lehetőségét, miután leendő ügyfelei egyre többen lesznek majd, akik mobilról intézik a vásárlást. Felmérések szerint egyre többen használnak okostelefont, amikor online vásárolnak, illetve rákeresnek egy őket érdeklő termékre.

Ezért a Google bevezette a „mobilbarát” címkét azokra a webáruházakra, amik megfelelnek a mobilon való megjelenés kritériumainak. Tehát az olyan oldalak találatai esetén, amelyek megfelelően vannak optimalizálva ezekre a felültekre, jelzi a felhasználóknak, hogy itt is jól, a kijelző méretétől függetlenül tökéletesen jelenik meg a keresett tartalom. Ráadásul a Google idén áprilistól már nem csak a „mobilbarát” címkével operál, de a mobilon történő keresések esetében ezeket az oldalakat előbbre sorolja a nem mobilra készült tartalmakkal szemben.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük