Párásító készülék a Bolthely weboldalon

Párásító készülék a lakásban
Párásító készülék a lakásban

Nemcsak a magas páratartalom, hanem az alacsony is okozhat gondokat, sőt, megbetegedéseket is. Ha az Ön lakásában is alacsony a levegő nedvessége, akkor ajánlott egy párásító készülék megvásárlása. Télen, a fűtés által a levegő páratartalma csökken és ez nem tesz jót sem a bútoroknak, festményeknek, sem pedig a szervezetnek.

A bőr kiszárad, ugyanúgy ahogy a nyálkahártya is. Ez száraz köhögés kialakulásához vezethet. A Trotec B 300 párásító készülék az egyik legjobb, német gyártótól származik, minősége pedig kiváló.

Modern formatervezés és technológia jellemzi ezt a berendezést. Ez főleg nagyobb termek, vagyis irodák, múzeumok, ipari helyiségek párásításához alkalmas. A kipermetezett víz már fertőtlenített, az UV-lámpának köszönhetően.

Minden funkciója automatikusan működik, a kijelzője könnyedén áttekinthető és kezelhető. Mutatja a levegő jelenlegi nedvességtartalmát és az elérni kívánt szintet is. A párásító készülék jelzi, ha fel kell tölteni. A bolthely.hu weboldalon megrendelheti ezt az innovatív berendezést kedvező áron.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.