A penészmentesítő készülék igen hatékony

Penészmentesítő készülék az egészséges otthonért
Penészmentesítő készülék az egészséges otthonért

A penész kialakulásának fő oka a levegő magas páratartalma. Ezt legtöbbször a modern nyílászárók okozzák, amelyek szinte hermetikusan zárják le a szobákat, így a meleggel egyetemben, a pára sem szökhet meg.

A nedves fal és a párás levegő ideális környezet a penészgombák elszaporodására, így hamar megtelhet velük a fal, a bútorok oldala, amit nehezen és csak ideiglenesen lehet eltávolítani. Legjobb megoldás a penészmentesítő készülék, ami a penész kialakulásának okát, vagyis a magas páratartalmat szünteti meg.

Automata rendszere a későbbiekben sem engedi, hogy megnövekedjen a páratartalom, így nem hagy kedvező talajt a penész kialakulására. Minden háztartásban hasznos felszerelés, ahol a modern ablakok nem engedik szellőzni a lakást.

A penész nemcsak elcsúnyítja a lakást, de komoly egészségügyi gondokat okozhat, főleg a gyermekek számára. A penészmentesítő készülék könnyen megoldja ezeket a problémákat, így elkerülhetőek a kellemetlen allergén reakciók. Ezzel a készülékkel gyorsan visszaszorítja a kialakult tenyészeteket.