webshop bérlés

A webshop bérlés sok kereskedőnek jó döntés lenne

Sok webshopot láttam életem során. Sok tetszett, viszont voltak olyanok is amik nem, úgyhogy most a vevő szemszögéből szeretném elmondani hogyan kéne kinézzen a weboldal ha webshopot szeretne bérelni.

Én rendszeresen használom a webshopokat. Nagyon szeretek onnan vásárolni. Miért? Mert nagyon egyszerű a használatuk, nem kerül annyi időbe, nem kell itthonról elmenjek, amit nem is tudnék, hiszen fizikailag nincs erre időm.

A webshop bérlés nem egy költséges dolog, ahogy hallottam, ezért rengetegen belevágnak, még azok is akik nem értenek az ilyesmihez, viszont szerintem ugyanúgy, mint akármibe, ebbe is „gyakorlással ” bele lehet jönni.

Egy webshopnak tartalmaznia kell egy jól megszerkesztett, könnyen átlátható és könnyen kezelhető menüpontot. Ha az nincs meg, akkor szerintem már bukta az egész. A webáruház dizájnjának egyedinek kell lennie. Ne legyen lekkoppintva, mert az már egy „copy” hatást kelt és az nem feltétlenül egy előny. Az oldal ne legyen túlzsúfolt, mert az már zavaró, de legyen rajta egy minimális díszítés. Minél elegánsabb, szebb az oldal, annál szívesebben ülnek rajta a vevők.

Szerintem nagyon fontos az is, hogy a termékekről a képek hogyan vannak elkészítve. Ne legyen igénytelen a kép, de ne is mutasson többnek, mint amilyen. A képnek tükröznie kell a valóságot. A termék leírása a lényeget tartalmazza. A plusz fölösleges infók nem mindig jók.

A webshop bérlés sok felelősséget hoz magával, vigyázni kell a webshop külalakjára, arra hogy minőségiek legyenek a termékek leírása és maguk a termékek is. Emellett a szállítás megbízható kell legyen, a fizetés pedig egyszerű.

A webshop bérlés szerintem sok kereskedőnek jó döntés lenne, hisz egyre többen választják ezt a vásárlási módot.

 

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük