Ebben rejlik az intenzív fogyás titka!

Intenzív fogyás

Szeretne végre mosolyogva tükörbe nézni a kifogástalan alakját szemlélve? Ha már több diétás módszeren is túlvan annak érdekében, hogy intenzív fogyás következtében elégedett lehessen, azonban a várva várt hatás elmaradt, az Alakorvoslás programot kell kipróbálnia. Egy olyan ellenőrzött, orvosi tapasztalatokon alapuló alakformáló programról van szó, amit egyaránt követhet egészséges és beteg ember, sportoló, de még egy kismama is.

Azt mindenképp érdemes kiemelni, hogy szó sincs koplalásról, az intenzív fogyás mégis beindul a kontrollált étrend, edzés és az egészséges életmód kialakításának köszönhetően. Dr. Farkas Kitti, az Alakorvoslás Program alapító orvosának hivatalos honlapján bárki tájékozódhat arról, hogy pontosan miből áll ez a fogyásterv.

Az étrendbe svédországi, természetes összetevőkből készült protein turmixokat kell beiktatni, ezek is segítik a zsírégetést, valamint az izomzat megerősödését. Ezeket a termékeket a programban résztvevő személyek rendelhetik meg a weboldalon keresztül.