Egy megoldás webáruházra

Ha egy megoldás webáruházra lenne szüksége
Ha egy megoldás webáruházra lenne szüksége

Ma már a legtöbb kereskedő, termékei piacának bővítésére a webáruházat választja. A legkézenfekvőbb és megfizethető megoldás a webáruház bérlés, főleg akkor, ha együtt jár egy biztonságos számítástechnikai háttérrel. Ha webáruház bérlése mellett dönt, látogasson el a minibolt.hu oldalra és kérjen egy tesztoldalt, így első kézből tanulmányozhatja, a webáruház adminisztrációs-szerkesztői felületét.

Próbaképpen kiépíthet egy termékkategória struktúrát és feltölthet termékeket, leírásukkal és fotóval. Kap hozzá egy felhasználói útmutatót, de, ha bárhol elakad, vagy kérdése adódna, csak egy telefonjába kerül és ügyfélszolgálatuk készségmentesen és költségmentesen a rendelkezésére áll, de elérhetők skype-on is és képernyőmegosztás segítségével még egyszerűbb a kommunikáció.

Később, ha a webáruháza megrendelése mellett dönt és kívánságára elképzelése szerint elkészítik Önnek webáruházát, megfelelő színvilággal, logóval, felépítéssel, fizetési-szállítási opciók beépítésével, továbbra is segítségére vannak a nap minden szakában, amennyiben szüksége van rá. Webáruházának korlátlan tárhelyet és adatforgalmat biztosítanak.