Eredményes tavaszi fogyókúra

Az igazán eredményes fogyókúra
Az igazán eredményes fogyókúra

Napjainkban elég csak néhányat kattintani a világhálón és máris szembe találjuk magunkat a fogyókúrás készítmények sokaságával, de a sikeres sztárdiétákról is rengeteget hallani. Az információáradat és a számos biztos eredményeket ígérő termék ellenére is nagy a bizonytalanság a fogyni vágyókban, hiszen legtöbben már túlvannak egy-két sikertelen kísérleten. Mi tehát az eredményes és lehetőség szerint, minél gyorsabb fogyás titka? A megoldás valahol a komplex életmódváltásban rejlik, hiszen hiába a testmozgás, ha a kalóriaszegény étrend helyett a pörkölteket és a szénhidrátban gazdag élelmiszereket választjuk.

 

Hasonlóképpen nagy szerep jut annak is, hogy milyen mozgásformát választunk. Ez utóbbihoz érdemes akár szakember segítségét is kérni, hiszen már öt kilós súlyfelesleg esetében is ajánlott profira bízni az edzésprogram összeállítását. Miért van erre szükség? Az ízületeket rendkívül megterheli, ha súlyfelesleggel kezdünk neki futni, vagy egyéb, megterhelő mozgásformát végezni. Fitnesz kapcsán is megállja a helyét az örökérvényű igazság, miszerint fontos a fokozatosságra helyezni a hangsúlyt és olyan mozgásformát választani, amelyik edzettségünkkel és testsúlyunkkal is maximálisan összhangba hozható.

 

A sikeres fogyás érdekében, célszerű lehet olyan táplálék kiegészítőket is szedni, amelyek segítségével a fogyókúra felgyorsítható, valamint az edzések hatékonyabbá tehetőek. Az L-karnitin mellett, az anyagcserét gyorsító minőségi termékek is jó választásnak bizonyulnak, de a komplex vitamin- és ásványi anyag tartalmú készítmények is növelik az energiaszintet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük