Hogyan kapcsolódik a születésnap az álommunkánkhoz?

munkahely
Munkahely

A pénz nem boldogít, viszont nem árt, ha van, tartja a közismert mondás. Bizony, a modern világ mozgatórugója, a pénz nélkül sajnos nem lehetne idilli az életünk, így egyáltalán nem mindegy, a felnőttkor küszöbén milyen pályát választunk magunknak. Nyilván, ha olyan munkát végzünk, ami jól fizet, viszont nem igazán áll közel a szívünkhöz, boldogok sem lehetünk, így fontos megteremteni azt a fajta balanszot, aminek köszönhetően a kecske is jóllakik, és a káposzta is megmarad – csak, hogy még egy elcsépelt szólásmondással éljünk. Nos, ki gondolta volna, de az, hogy a hét melyik napján születtünk, nagyban meghatározza a karrierünk milyenségét.

Azokról a személyekről, akik a hét első napján születtek, úgy tartják, roppant kiváló a problémamegoldó képességük. A hétfő szülöttei bizony nem ijednek meg a saját árnyékuktól, szeretik és keresik a kihívásokat, illetve a saját határaik feszegetését. Mivel a logikájuk nem mindennapi, jól teljesítenek az olyan munkákban, ami roppant nagy kreativitást igényel, mint például a rendezvényszervező vagy a zeneszerző. Apropó, kreativitás! A kedden született embereknek kreativitásban nincs párja, ám ez nem azt jelenti, hogy ezek a személyek híján lennének üzleti érzékből.

Éppen ezért, akik kedden látták meg a napvilágot kitűnő igazgatói lehetnek például egy művészeti galériának, ahol kamatoztathatják a szépérzéküket, az okos, ravasz észjárásukat és a precizitásukat. Mi a helyzet a szerdai gyerekekkel? Nos, azokról, akik szerdán születtek, úgy tartják, a legjobban a pénzcsináláshoz értenek, így mindenképpen okos gondolat lehet a számukra a pénzügyi szférában elhelyezkedni. Azok a személyek, akik csütörtökön születtek, elképesztően jól kommunikálnak felnőttként. A kisugárzásukkal és a remek kommunikációs képességükkel sok sikert érhetnek el tanárként, de mivel a nyelvekhez is nagyon értenek, akár tolmácsként vagy diplomataként is nagy karriert építhetnek.

Ha már említettük a tanári szakmát, fontos azt is megjegyezni, hogy a pénteken napvilágot látott személyek igazi hivatása ez, legyen szó bármilyen jellegű oktatói munkáról. Mivel a pénteken szülöttek is remekül kommunikálnak, minden adott ahhoz, hogy jó oktatók lehessenek. Azok, akik szombaton szülöttek, hihetetlenül tehetséges művészek is lehetnek. Persze a tehetség még önmagában nem elég, így nagyon fontos, hogy ezek a személyek a megfelelő képzésben részesüljenek. Mi a helyzet azokkal a személyekkel, akik vasárnap látták meg a napvilágot? Nos, végül, de nem utolsó sorban, azok, akik a hét utolsó napján születtek, kissé manipulatívak, így nagy hatással vannak más emberekre. Mondanunk sem kell, a számukra valamilyen vezetői beosztás hozza meg a sikert, esetleg a politikai pálya.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük