Kinyitható, praktikus, a vendégek is imádni fogják!

Nyitott kanapé
Nyitott kanapé

A kanapé egy ma is igen kedvelt bútordarab. Köszönhető ez annak, hogy igen praktikus, hiszen lehet rajta ülni, heverészni, de a kinyitható kanapék alkalomadtán akár alvásra is megfelelnek. A kisebb lakásokban, ahol nincs vendégszoba, gyakran a nappaliban elhelyezett ülőalkalmatosság, amennyiben nyitható, szolgál a vendégek alvóhelyéül.

Száznyolcvan közeli a webáruházunk által kínált kinyitható kanapék száma, amelyek két- és háromszemélyesek. Minden modellhez fényképet is elhelyeztünk az oldalon. A fényképre, illetve az adott modell nevére kattintva jelennek meg a kinyitható kanapékról való bővebb információk.

A modell fényképe alatt találhatóak meg azok a színek, illetve az anyagok mintái, amelyekben egy adott kanapé készül. Gyakran előfordul, hogy tetszik egy forma, de a közölt képen látható szín nem megfelelő.

Ezért rendelhetőek több színben a modellek. Ezenfelül a kinyitható kanapék a többi bútorral egyetemben hitelre is megvásárolhatók. Ennek feltételeiről szintén webáruházunkban tájékozódhat, illetve munkaidőben chat vonalunkon kérdezhet.