Magántanár vagy nyelviskola? Válaszd mindkettőt, válaszd a BeHappyt!

Magántanár vagy nyelviskola?
Magántanár vagy nyelviskola?

Mindnyájunknak vannak elképzelései arról, milyen az ideális oktató. Foglalkozzon csak velem, ismerje képességeimet, segítsen, amikor szükséges, de hagyjon önállóan megbirkózni a feladatokkal. Emellett pedig a legnagyobb áldás természetesen az lenne, ha ez az oktató magántanár lenne, az átlagpénztárcához szabott órabérrel. Ezen felül a tökéletes magántanár igazodik a diákjához, így a számodra tökéletes időpontban és tempóban tanulhatsz, hogy elérd a saját, reálisan meghatározott célodat.

Ha pedig mindez megvan, további elvárásokat sorolunk: legyen kedves, közvetlen, mosolygós, segítőkész, végtelenül türelmes, és a többi személyre szabott kívánságunk. Majd mikor az ember valóban elkezdi felkutatni a számára egyénileg tökéletes tanárt, fokozatosan farag le az elvárásaiból.

Pedig a BeHappy Angol Nyelviskola precíz, felkészült, professzionális, diplomás és anyanyelvi tanárai a magántanárok fent felsorolt tulajdonságait mind magukénak tudhatják. A BeHappy nyelviskola egyedi módszerrel biztosítja a tökéletes nyelvtanulást az alapoktól a legmagasabb szintig, a legtökéletesebb, teljes mértékben testreszabott tanulási módszer biztosításával.

A nyelviskola módszere ötvözi a magántanár, a csoportos tanfolyam, illetve az önálló tanulás leghatékonyabb elemeit, miközben kedvező óradíjjal biztosítja a tanulást, rugalmas időpontokban. Az oktatók célja, hogy az angol nyelv elsajátítását ne a teljesítési kényszer, hanem az önmagunkkal szemben támasztott elvárások teljesítése segítse elő. A végeredmény pedig egy határozott, magabiztos, mindenkor alkalmazható nyelvtudás.

Bővebb információ a BeHappy nyelviskoláról ide kattintva érhető el.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük