Néhány szakma, amiben a Föld jegyűek brillíroznak

munkahely
Munkahely

A Föld jegyű személyek közismerten megbízhatóak, bár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a szóban forgó elem szülöttei, vagyis a Szűz, a Bika és a Bak jegyű emberek bizony nagyon magasra teszik a mércét az élet minden területén, így nehéz őket maradéktalanul boldoggá tenni. A tapasztalat azt mutatja, a munkahely, illetve pontosabban a szakma választás tekintetében is adódhatnak gondjaik a Föld aszcendensűeknek, ugyanis ők hajlamosak több fába is belevágni a fejszéjüket, így sok időbe is beletelhet az álommunkájuk megtalálása.

Nos, e rövid cikkben kiváló ötletekkel bombázzuk majd a kedves olvasóinkat, amiből elsősorban a már említett jegy szülöttei profitálhatnak a legeredményesebben. Mivel a Föld jegy szülöttei roppant kíváncsi természettel vannak megáldva, érdekli őket minden, ami a világ működéséhez és a mögötte lévő folyamatokhoz tartozik. Különösen szeretik a természetet, és mindent, ami él, illetve fejlődik. Éppen ezért a munkahelyek közül elsősorban a botanikus szakma az, ami a jegy szülötteit igazán izgalomba hozza. Elhivatott botanikusként módunkban áll a példátlan kitartásunkat és a türelmünket kamatoztatni, aminek köszönhetően nemcsak boldogok leszünk a munkával, amit végzünk, de igazi karriert is felépíthetünk, ami a pénztárcánk kapacitására nézve is pozitívan hat majd.

Abban az esetben, ha az említett elem jellemző tulajdonságai vezérlik a tetteinket a mindennapok során, minden bizonnyal a precizitásunk és a problémamegoldó képességünk is kiemel minket az embertársaink közül. Amennyiben ezek a tulajdonságok páratlan felelősségtudattal is párosulnak, az orvosi szakma is kézenfekvő választásnak bizonyulhat. Az elhivatottságot szerencsére a kreatívabb szakmákban is lehet kamatoztatni, persze kellő affinitás és tehetség fejében. A Föld jegyű személy, ha nem tudja el sem képzelni az életet egy íróasztal mögött, jobb, ha tollat és papírt ragad, mert minden bizonnyal kiváló író lesz belőle- persze, csak abban az esetben, ha van mondanivalója a világ számára. Természetesen az egyéb kreatív munkahelyek is szóba jöhetnek, úgymint a zeneszerző, a festő vagy a filmrendező.

Apropó, kreativitás: e felettébb vonzó tulajdonság a már korábban említett szakmában is kimagasló eredményekre sarkall – így például a botanikus pályától nem messze elrugaszkodva akár kertépítő is válhat belőlünk. A kertépítészet egyébként is egyre népszerűbb és keresettebb szakma manapság, ami egyértelműn jól kereső tevékenységi körré is avanzsálja a munkát. A Föld aszcendensűekre jellemző a harmónia megteremtésére való törekvés is. Mivel a balanszot a környezetükben is előszeretettel keresik, a lakberendezés is tökéletes munkahely lehet a számukra. Nos, amint azt láthatjuk, az ideális szakmát, amit ráadásul örömmel végzünk, nem ördöngösség megtalálni, csupán befelé figyelve arra kell fókuszálni, amit a jellemünk súg nekünk.