Népszerű diéták

Számtalan diéta közül válogathatunk
Számtalan diéta közül válogathatunk

Sokan szeretnének gyorsan lefogyni. Számtalan diéta közül lehet választani, melyet mindig az egyénhez kell igazítani.

A legtöbb esetben a szénhidrátokat kell teljesen száműzni az étrendünkből. Ezen az elven alapszik az Atkins módszer, melyet sokat alkalmaznak a fogyás érdekében. Ha valaki ezt választja, akkor nem kell éheznie.

A káposztaleves fogyasztással is szép sikereket tudunk elérni. Ez a zöldség egy tipikus olyan étel, ami negatív kalóriát tartalmaz. Több energiát vesz el a szervezettől a megemésztése, mint amennyit valójában tartalmaz.

Éhezés nélkül van lehetőségünk lefogyni a szabályozott fehérje bevitellel. A Turbo diéta alatt semmilyen szilárd ételt nem fogyaszthatunk. Sokan alkalmazzák a léböjt kúrát, aminek a során minden felgyülemlett méreganyagot száműzünk a szerveztünkből.

A reflux diéta egy betegség tünetmentessé tételéhez kapcsolódik. Szigorú menetrendje van a 90 napos diétának is, amely képes a szervezet működését gyökeresen átalakítani. A Candida betegség tüneteit egy kifejezetten erre kidolgozott táplálkozási módszerrel tudjuk csökkenteni. Az almaecet kúrát sokan alkalmazzák, mert elég szabad táplálkozási rend mellett folytatható és a legtöbbször sikeres. A South Beach diéta az amerikai sztárok által vált nagyon népszerűvé. Az USA-ban a legtöbben ezt alkalmazzák, ha fogyni szeretnének. A Metropolitan diéta segítségével három nap alatt akár két kilót is ledobhatunk. Nagyon alacsony szinten tartja a kalória bevitelt. A Norbi Update talán az egyik leginkább ismert módszer hazánkba, melynek egy fontos pillére a testmozgás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük