Te tudtad ezeket az Aviva módszerről?

Aviva módszer
Aviva módszer

A legtöbben azonnal a gyógyszerek után nyúlunk, hogyha valamilyen kellemetlen tüntet tapasztalunk. A gyógyszerek sok mindenre jelenthetnek megoldást, ugyanakkor az indokolatlan szedésüknek káros hatásai lehetnek. Az Aviva módszer olyan torna gyakorlatokból áll, amelyek több módon is képesek támogatni a test öngyógyító képességeit.

Félreértés ne essék, hiszen ez a módszer nem megy szembe a modern orvostudománnyal, csupán megpróbál teljesen természetes úton segítséget nyújtani, mindenféle készítményt és kezelést nélkülözve. A monoton mindennapok során hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy a szervezetünk milyen csodás és szuper képességekkel rendelkezik. Ezek között talán a legkiemelkedőbb az öngyógyító képesség. Ezt a folyamatot számos tényező befolyásolhatja, amitől az évek során szép lassan lelassul.

Ekkor az enyhébb betegségekből való felépülés is sokkal tovább elhúzódhat. Nagyon sok múlik az egyén pszichés állapotán, hiszen nem hiába hajtogatják olyan sokat a szakértők, hogy „minden fejben dől el“. Hogyha nincs akaratunk és nincs meg a magunkba vetett hitünk, akkor az Aviva módszer sem lesz eredményes. Viszont, ha átadjuk magunkat az öngyógyítás folyamatának és a torna során a testünk problémás gócpontjaira koncentrálunk, akkor a pozitív hatás hamar érezhetővé válik. Az Aviva torna nem tesz különbséget a fizikális és a pszichés egészségi állapot között, hiszen mindkettő egyformán fontos.

Ezekkel a gyakorlatokkal a résztvevők megpróbálhatják magukban megteremteni a tökéletes összhangot, amiből könnyű kibillenni a mindennapos stressz-helyzetek miatt. Pedig gyakran érdemes félretenni a problémákat, hiszen azok előbb-utóbb felemésztenek minket. Kezdetben csak a lelkiállapotunk borul fel, majd ezt követően már szemmel látható szövődményei is lehetnek, különféle betegségek formájában. Az Aviva torna a hölgyeknek és az uraknak egyaránt előnyös. A gyakorlatok jó hatással vannak a hormonális egyensúlyra, a pajzsmirigy működésre, szerepet játszik a termékenység fokozásában, enyhülést nyújtva a nőgyógyászati panaszokra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük